Walk4Veterans 2023

Walk4Veterans 2023

De 10e editie van de Walk4Veterans gaat van start!  De jaarlijkse sponsorwandeltocht voor, door én met Veteranen. Een evenement waarbij finishen niet het belangrijkste is maar vooral het besef van vrijheid én erkenning, waardering en steun voor alle militairen en veteranen die zich hiervoor inzetten of ingezet hebben.

Naast de erkenning die de deelnemers met hun deelname uitspreken, komt de opbrengst ten goede aan verschillende projecten voor veteranen.

“Bij de Walk4Veterans gaat het om het besef van vrijheid en de gedachte aan hen die zich daar dagelijks voor inzetten.”

De uitdaging

Tussen 24 juni en 9 september worden deelnemers uitgedaagd om 78 kilometer af te leggen en daar ten minste 78 euro aan sponsorgeld mee op te halen. Iedereen kan meedoen, individueel of als team. Ieder bepaalt voor zich waar, wanneer en in hoeveel etappes er gewandeld of gerend wordt. Doe je mee in de categorie ‘Special Forces’? Dan bepaal je helemaal zelf wat je uitdaging wordt!

“Ik weet hoe het voelt om met PTSS te leven en hulp nodig te hebben. Daarnaast is bewegen een tweede natuur. Door mee te doen aan de Walk4Veterans snijdt het mes zo aan twee kanten”. Veteraan Aloys

Walk4Veterans – vrije invulling

  1. Klik op de knop ‘inschrijven’, boven aan deze pagina.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Geef aan of je alleen wilt deelnemen of als lid van een team.
  4. Selecteer je deelnemerscategorie:
    • Walker: als je gewoon lekker wilt wandelen.
    • Runner: als je wilt hardlopen.
    • Special Forces: als je een speciale, zelfbedachte, uitdaging wilt aangaan.
  5. Vertel ons en je toekomstige sponsoren waarom je meedoet. Doe je het uit respect voor een familielid, een vriend, een collega? Of voor al die andere helden die zich inzetten voor onze vrijheid? Vertel jouw verhaal en zet daarmee anderen aan om je te steunen.
  6. Klik op de knop ‘inschrijven’. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- en telt gelijk mee als startdonatie.
  7. Nodig vrienden en familie uit om jou te sponsoren!

Walk4Veterans – Doorn

  • Tezamen met andere deelnemers wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, met start en finish bij het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg te Doorn (Korte Molenweg 3, 3941 PW Doorn). Er wordt gezorgd voor militaire beleving en er is keuze tussen routes van 5, 10 of 20 km. Voor de 10 en 20 kilometer lopers is er een rustpunt met versnaperingen. Bij de start is er voor iedere deelnemer een gratis kopje koffie of thee.
  • Wil jij op zaterdag 9 september meedoen met onze traditionele slotloop in Doorn? Volg dan dezelfde stappen als hierboven beschreven bij ‘Actief in je eigen omgeving’. Zo krijg jij ook een eigen sponsorpagina waarmee je jouw deelname kan laten sponsoren. Geef aan met welke afstand je wilt deelnemen in Doorn zodat wij weten hoeveel deelnemers wij op die dag kunnen verwachten.
  • De starttijden zijn als volgt:
    • 20 kilometer: tussen 09.00-10.00 uur
    • 10 kilometer: tussen 10.00-11.00 uur
    • 5 kilometer : tussen 11.00-13.00 uur
  • De wandeldag wordt rond 15.30 uur afgesloten met het bekendmaken van de eindopbrengst!

Walk4Veterans – Kinderspeurtocht

  • Op zaterdag 9 september wordt er voor kinderen een leuke speurtocht uitgezet op het terrein van het Militair Revalidatiecentrum in Doorn
  • Over een route van ongeveer 3,5 kilometer, worden allerlei opdrachten gegeven die een link hebben met de kernwaarden van het militaire leven zoals bijvoorbeeld samenwerken, observeren, kracht en moed.
  • Bij de finish krijgen alle kinderen een glaasje fris en een leuk aandenken!
  • De kosten bedragen € 5,- per inschrijving.
  • Schrijf ieder kind apart in en vink bij het inschrijven het vakje ‘kinderspeurtocht’ aan.
  • De speurtocht is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar.
  • Neem voor grote groepen kinderen (meer dan 10) even contact met ons op: info@walk4veterans.nl 
  • Starttijd: tussen 11.00 – 13.00 uur

Zij gingen je voor:

‘Onze’ Maurits, vrijwilliger voor de Walk4Veterans en actief dienend militair in de categorie runner:

Priscilla in de categorie Special Forces. Haar uitdaging? 100 burpees!

Inloophuis Winschoten

Inloophuis Winschoten

Het meest noordelijke inloophuis voor geüniformeerden

Een eigen inloophuis is van onschatbare waarde voor veteranen en geüniformeerden. Na hun terugkeer naar huis kunnen veel veteranen met uitdagingen te maken krijgen. Maar in plaats van de nadruk te leggen op hun hulpbehoevendheid, willen we vooral benadrukken dat het inloophuis een ontmoetingsplek wordt. Het is een plek waar veteranen elkaar kunnen ontmoeten, verbinden en ondersteunen.

 

 

 

 

“Ontspanning en verbinding voor veteranen, geüniformeerden en belangstellenden.”

In het prachtige historische pand aan de Blijhamsterweg 11 in Winschoten willen wij een inloophuis realiseren voor veteranen, geüniformeerden en belangstellenden. Vanuit Stichting de Veerkracht zullen wij naast de standaard inloop ook bijeenkomsten, activiteiten en workshops faciliteren en organiseren.

Sponsor rechtstreeks of start een eigen actie!

Om het inloophuis gebruiksklaar te maken hebben wij financiële steun nodig van mensen zoals jij. Iedere donatie, groot of klein, is van harte welkom.

Ook kun je eenvoudig je eigen actie starten en je eigen netwerk vragen om jou te sponsoren. Leg uit waarom je dit initiatief zo belangrijk vindt en misschien kun je anderen zelfs zo enthousiast krijgen dat zij  zich gaan inschrijven als actieve deelnemer van jouw groep!

“Samen kunnen wij onze veteranen de ondersteuning bieden die zij verdienen!”

Je kunt met je actie het algemene doel steunen óf je kunt je inzetten voor één specifiek item van onze lijst van benodigdheden. Vermeld dan de naam van dit item bij je inschrijving onder de kop ‘Vertel je sponsors wat jouw motivatie is om mee te doen’. Doe je mee als groep? Maak dan een groep aan met de naam van het item waar je je voor inzet en vraag je vrienden en familie om zich als lid van deze groep in te schrijven!

Heb jij één van deze items thuis liggen en heb je het zelf niet meer nodig? Als het nog in goede staat verkeert mag je het ook rechtstreeks aan ons doneren!

Namens Team Inloophuis Winschoten,

  • Willem Veldkamp -Oud-maatschappelijk werker, Oud-marechaussee (voorzitter)
  • Uyên Lu –Psychosociaal-/relatietherapeut, Paardencoach, Communicatie coördinator, voormalig bootvluchteling (secretaris)
  • HarriëtPrins -Notaris (notaris) Adviseur
  • Michel Basten – Projectleider
  • Het Klusteam – Veteranen die zich inzetten voor het inloophuis

Wij werken samen met ‘Samenwerken met Maatschappelijk werkers’, ‘Nuldelijnhelpers’ (= Veteranenhelpers), ‘Nederlands Veteraneninstituut’, ‘Bond van Nederlands militaire Oorlogs-en dienstslachtoffers’ (BNMO), ‘Staatsbosbeheer’, ‘Natuurmonumenten’, ‘Natuurlijk Odoorn’ en ‘Stichting Veteranen Search Team’.

Dit is een wervingsactie voor o.a. Inventaris voor en inrichting van de bar, keuken en een aangepaste toilet voor invalide.

VeVa Marcheert 2023

Studenten in actie voor onze Helden

16 juni. 1 dag. 23 marsen

VeVa Marcheert, een initiatief van Hulp voor Helden, heeft als doel de waardering voor veteranen onder een breed en vooral jong publiek te stimuleren. Met de inzet van zo’n 2.400 studenten van de MBO opleiding Veiligheid en Vakmanschap, zal de 3e editie meer impact realiseren dan de vorige!

Met VeVa Marcheert! kondigen de studenten nationale Veteranendag aan en zorgen zij ervoor dat veteranen de erkenning en waardering krijgen die zij verdienen.

Wat is VeVa

VeVa studenten zijn jonge mannen en vrouwen die zich oriënteren op een militaire opleiding en die leren hoe zij de civiele diensten in Nederland kunnen ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van militairen tijdens de Corona pandemie of bij de recente overstromingen in Limburg. Maar het zijn ook jongeren die erover nadenken om in de toekomst te vertrekken richting missiegebieden in binnen- en buitenland. Ze laten zien dat ook de jonge generatie bereid is om zich in te zetten voor onze vrede, vrijheid en veiligheid!

De uitdaging

Elke VeVa opleiding kiest een eigen uitdaging en invulling van de dag. Op de sponsorpagina van de scholen, onder de tab ‘groepen’, kan je zien welke ROC’s meedoen, welke uitdaging zij trotseren en welke routes zij lopen. Zo kan je de studenten onderweg aanmoedigen of steunen met een donatie.

 

“Het is mooi om stil te staan bij wat zij voor ons gedaan hebben”

Sam Jacobs – 18 jaar

 

Deelnemende scholen

                                           

De campagne

De inzet van de studenten voor de erkenning en waardering voor veteranen, met name onder jongeren stimuleren is wat dit evenement uniek maakt. Om deze impact te vergroten, hebben we verschillende instrumenten ingezet. 

TV

Dit jaar zetten we groots in met een TV spot in de zendtijd van Socutera. In deze spot willen wij de kijkers bewust maken van het feit dat veteranen overal in onze samenleving zijn. Zij hebben zich in het (recente) verleden ingezet voor onze vrede, vrijheid en veiligheid. De studenten van de VeVa opleiding van ROC Nijmegen en vier veteranen schitteren in deze spot.  

Deze video is medemogelijk gemaakt door : concept, camera en post productie.

Binnenkort hier de ‘sneak preview’…

Podcast

De verhalen van de veteranen uit de TV spot worden vastgelegd in korte videos en een uitgebreide podcasts. Deze worden gemaakt door Stichting jouw verhaal. Bekijk hier binnenkort de video’s van de veteranen en luister naar hun verhalen.

T-Shirts

Alle studenten zullen marcheren in een uniek T-Shirt voor het evenement dat is geproduceerd door Snaak ontwerp.

Outdoor

In de steden waar de studenten marcheren wordt een abri campagne uitgezet. Op deze posters staan de veteranen uit de TV spot met daarin een QR code naar hun verhalen.

 

“Het geeft een fijn gevoel om veteranen te kunnen helpen”

Didi Emo – 17 jaar

 

De opbrengst

De opbrengst van VeVa Marcheert! gaat naar de helden die stichting Hulp voor Helden al bijna 150 jaar ondersteunt. Wie die helden zijn? Militairen en veteranen die zich dagelijks inzetten voor onze vrijheid, vrede en veiligheid. En natuurlijk hun thuisfront. Helden in dienst van onze vrijheid. Met een beroep dat gepaard kan gaan met eenzaamheid, onbegrip en soms zelfs een traumatische ervaring. Zij verdienen daarom onze erkenning, waardering en steun! Lees hier meer over onze projecten.

Het ROC Nijmegen liep in 2021 voor het eerst. Zij zijn de initiatiefnemers van dit evenement. Het idee komt van docenten Perry van Mierlo, Wesley Schuckman en Sascha van Well. Lees hier haar hele verhaal.

Mede mogelijk gemaakt door

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Vfonds
  • Veteranen Instituut
  • Ministerie van Defensie
  • Leomotion
  • Bart.Film
  • Studio Boots
  • Voortman onderscheidingen
  • Stichting jouw verhaal
  • Snaak ontwerp
  • Onbekende Helden
  • Noventas

Communicatie

 

West Highland Way

VEVA Tilburg gaat ‘above and beyond’!

Dit schooljaar is de opleiding Veiligheid en Vakmanschap (VEVA) van het ROC Tilburg gestart met haar eerste excellentieprogramma. In april 2023 gaan acht geselecteerde studenten de West Highland Way lopen: een stevige wandeltocht van 155 km door de ruige maar prachtige Schotse Hooglanden.

Maar voordat het eindelijk zover is, gaat hier een speciaal en uitgebreid voorbereidingsprogramma aan vooraf. In deze voorbereiding krijgen de studenten ‘skills for life’ aangeleerd, vaardigheden die hen niet alleen in Schotland verder zullen helpen maar waar zij zelfs voor de rest van hun leven iets aan zullen hebben. Te denken valt aan het verleggen van de eigen mentale en fysieke grenzen en hoe te presteren onder druk.

 

VEVA Tilburg werkt bij dit mooie excellentieprogramma prettig samen met Unbreakable Academy. Doelstelling van Unbreakable Academy is mensen sterker en weerbaarder te maken.

 

Een ander doel van dit excellentieprogramma is dat onze studenten zo veel mogelijk geld op halen voor het goede doel, de stichting Hulp voor Helden. Hulp voor Helden zet zich in voor het welzijn van mensen die militair en/of veteraan zijn – en hun thuisfront.

Wij zouden het enorm waarderen en zijn u dan ook enorm dankbaar als u dit mooie initiatief een warm hart toedraagt en ook een bijdrage doet.

Bedankt alvast,

 

Heldenweek 2022

[ Route AWE vs The Sun ]

De HELDENWEEK

Het Cadettencorps – de studenten van de Koninklijke Militaire Academie (KMA) – en de stichtingen Villa Pardoes en Hulp voor Helden hebben de handen ineen geslagen voor een week waarin 12 ‘thuisfront’ gezinnen samen kunnen bijkomen in de prachtige gethematiseerde huisjes van Villa Pardoes.

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde tijd samen. Genieten met elkaar, even alles vergeten én samen herinneringen maken!  Meer informatie kunt u terug vinden op www.villapardoes.nl

Dit jaar maakt Villa Pardoes voor één vakantieweek een ‘uitzondering’. Dit keer geen gezinnen met een ernstig ziek kind, maar gezinnen van militairen met PTSS, een posttraumatische stress stoornis. Mannen en vrouwen die zich volledig hebben ingezet voor ónze vrede, vrijheid en veiligheid! Helden die, door de omstandigheden van een militaire missie, hun eigen vrijheid volledig hebben moeten inleveren als gevolg van PTSS. Dit trekt niet alleen een zware wissel op hun eigen leven, maar ook op dat van hun thuisfront. Denk bijvoorbeeld aan terugkerende nachtmerries, zware inspanning die nodig is bij gewone dagelijkse activiteiten, plotseling opkomende angst en woede en een continu gevoel van ‘op scherp’ moeten staan. En dat brengt ook onzekerheid, alertheid en gereserveerdheid mee voor kinderen en partners.

Wij vinden dat als een samenleving van mensen vraagt zich in te zetten voor haar gemeenschappelijke belangen, dat deze samenleving die inzet ook moet steunen, erkennen en waarderen!

Het Cadettencorps van de Koninklijke Militaire Academie en Hulp voor Helden zullen zich de komende weken gaan inspannen om het geld voor deze Heldenweek bijeen te brengen. ”Wij vinden namelijk dat onze collega’s die lijden aan PTSS en de gevolgen daarvan voor het gezin niet mag worden onderschat”, aldus Lonneke Leenders cadet van het Cadettencorps van de KMA. “Wij staan aan de start van onze militaire carrière en we zijn ons er terdege van bewust dat dit ons allemaal kan overkomen. We voelen dan ook de verantwoordelijkheid om ook iets voor deze collega’s en hun families te doen”, Vertelt Leenders. Vol passie zetten we dan ook alles op alles om deze gezinnen een vakantie aan te bieden om nooit te vergeten.

Hier hebben we ook jouw hulp bij nodig! Op verschillende manieren is het mogelijk om bij te dragen aan het verwezenlijken van deze vakantieweken. Dit kan een in de vorm van een donatie, deelname aan fysieke, creatieve of ludieke acties welke georganiseerd worden door het Cadettencorps. Kijk onder de tabjes ‘Deelnemers’ en ‘Groepen’ wie je gaat steunen of schrijf jezelf in met een eigen actie!

Help jij mee om 12 thuisfrontgezinnen een onbezorgde week aan te bieden onder de veilige en zorgende vleugels van Villa Pardoes?

Deel deze pagina m.b.v. onderstaande deelknoppen of gebruik de QR code om de actie te delen op bijvoorbeeld posters, folders en presentatieborden.

Klim naar de Vrijheid

Klim naar de Vrijheid!

Met de Klim naar de Vrijheid, vragen 20 (oud) – leden van de Utrechtse studentenvereniging Unitas S.R., aandacht en erkenning voor Daniël de Moulin. Om de herinnering levendig te houden en mensen bekend te maken met het leven en werk van deze verzetsheld en lid van het oudste dispuut van Unitas S.R., het Collegium Illustrissimum Hermandad (CIH).

8 t/m 12 juli –  50 kilometer

De uitdaging

De mannen maken van 8 tot en met 12 juli 2022, een tocht van 50 kilometer van Saint-Girons in Frankrijk over de Pyreneeën naar Spanje. Een tocht met vele klimmen en dalen. De groep kent elkaar van de Utrechtse studentenvereniging en zijn allen lid van het CIH. De route volgt het pad dat Daniël de Moulin in 1943 nam om het land te ontvluchten en zich aan te sluiten bij de geallieerden.

Het goede doel

Daniël  had vrijheid, durf, respect en aandacht voor het thuisfront hoog in het vaandel staan: waarden die Hulp voor Helden in deze tijd nog steeds terug laat komen. De mannen van het CIH lopen niet alleen ter nagedachtenis aan Daniël maar ook om geld op te halen voor de mooie projecten van Hulp voor Helden. Zij vinden het erg belangrijk om ook vandaag de dag, onze helden te ondersteunen en aandacht te hebben voor veteranenzorg.

“Wij zijn niet bang, tenminste, niet erg”
– Engelandvaarder Daniël de Moulin –

Daniel de Moulin

Tijdens de Tweede Wereldoorlog raakte Daniël  betrokken bij het Utrechtse studentenverzet. In mei 1943 moest hij of onderduiken, of het land ontvluchten. Samen met zijn vriend en diens vriendin koos hij voor dat laatste. Zij liepen via bezet België en Frankrijk naar het neutrale Spanje en Portugal, van waaruit zij uiteindelijk Engeland bereikten. Vanuit Londen schreef Daniël  een reisverslag voor zijn familie, die hij al lange tijd moest missen. Dit reisverslag is in 2005, na het overlijden van zijn weduwe,  in hun gezamenlijke nalatenschap gevonden en overgedragen aan het CIH. In 2006 hebben Hylke Faber en Pieter Stolk (beiden lid van het CIH) na verder historisch onderzoek het reisverslag als boek uitgegegeven. Ook na de Tweede Wereldoorlog heeft Daniël  een belangrijke rol gespeeld binnen studentenvereniging Unitas S.R. Ook leverde hij als chirurg en Hoogleraar in de Geschiedenis van de geneeskunde belangrijke bijdragen aan de medische wetenschap.

Symposium

Op vrijdag 22 april wordt het initiatief gelanceerd met het symposium ‘Klim naar de vrijheid’, waar het bijzondere verhaal van Daniël de Moulin wordt belicht door een viertal sprekers:

  • Prof. dr. Leen Dorsman, hoogleraar universiteitsgeschiedenis Universiteit Utrecht, over het Utrechtse studentenverzet
  • Drs. Sierk Plantinga, voormalig archivaris Nationaal Archief en NIOD-onderzoeker, over de Engelandvaart
  • Drs. Sander van Waveren, voormalig fractievoorzitter CDA Utrecht en oud-lid Unitas, over de verzetsrol van Daniël de Moulin
  • Dr. Wim Dekkers, arts-filosoof en voormalig student-assistent van Daniël de Moulin, over de professionele loopbaan van Daniël de Moulin en zijn bijdrage aan de geschiedenis van de geneeskunde

Het symposium vindt plaats op Lucasbolwerk 8 te Utrecht, van 20u00 tot 22u00 en is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

 

Walk4Veterans 2022

Vrij om te gaan

De eerste Walk4Veterans begon in 2014 nog heel klein. En nu, acht jaar later, is het uitgegroeid tot een evenement waar velen jaarlijks naar uitkijken! Het is een sponsorevenement waar niet het finishen het belangrijkste is, maar waar het vooral gaat om het besef van vrijheid en de gedachte aan hen die zich daar dagelijks voor inzetten.

Naast de erkenning die de deelnemers met hun deelname uitspreken, komt de opbrengst ten goede aan verschillende projecten voor veteranen.

“Bij de Walk4Veterans gaat het om het besef van vrijheid en de gedachte aan hen die zich daar dagelijks voor inzetten.”

De uitdaging

Tussen 25 juni en 10 september worden deelnemers uitgedaagd om 77 kilometer af te leggen en daar ten minste 77 euro aan sponsorgeld mee op te halen. Iedereen kan meedoen, individueel of als team. Ieder bepaalt voor zich waar, wanneer en in hoeveel etappes er gewandeld of gerend wordt. Doe je mee in de categorie ‘Special Forces’? Dan bepaal je helemaal zelf wat je uitdaging wordt!

Walk4Veterans – vrije invulling

  1. Klik op de knop ‘inschrijven’, boven aan deze pagina.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Geef aan of je alleen wilt deelnemen of als lid van een team.
  4. Selecteer je deelnemerscategorie:
    • Walker: als je gewoon lekker wilt wandelen.
    • Runner: als je wilt hardlopen.
    • Special Forces: als je een speciale, zelfbedachte, uitdaging wilt aangaan.
  5. Vertel ons en je toekomstige sponsoren waarom je meedoet. Doe je het uit respect voor een familielid, een vriend, een collega? Of voor al die andere helden die zich inzetten voor onze vrijheid? Vertel jouw verhaal en zet daarmee anderen aan om je te steunen.
  6. Klik op de knop ‘inschrijven’. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- en telt gelijk mee als startdonatie.
  7. Nodig vrienden en familie uit om jou te sponsoren!

Walk4Veterans – Doorn

  • Tezamen met andere deelnemers wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, met start en finish bij het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg te Doorn (Korte Molenweg 3, 3941 PW Doorn). Er wordt gezorgd voor militaire beleving en er is keuze tussen routes van 5, 10 of 20 km. Voor de 10 en 20 kilometer lopers is er een rustpunt met versnaperingen. Bij de start is er voor iedere deelnemer een gratis kopje koffie of thee.
  • Wil jij op zaterdag 10 september meedoen met onze traditionele slotloop in Doorn? Volg dan dezelfde stappen als hierboven beschreven bij ‘Actief in je eigen omgeving’. Zo krijg jij ook een eigen sponsorpagina waarmee je jouw deelname kan laten sponsoren. Geef aan met welke afstand je wilt deelnemen in Doorn zodat wij weten hoeveel deelnemers wij op die dag kunnen verwachten.
  • De starttijden zijn als volgt:
    • 20 kilometer: tussen 09.00-10.00 uur
    • 10 kilometer: tussen 10.00-11.00 uur
    • 5 kilometer : tussen 11.00-13.00 uur
  • De wandeldag wordt rond 15.30 uur afgesloten met het bekendmaken van de eindopbrengst!

Walk4Veterans – Kinderspeurtocht

  • Op zaterdag 10 september wordt er voor kinderen een leuke speurtocht uitgezet op het terrein van het Militair Revalidatiecentrum in Doorn
  • Over een route van ongeveer 3,5 kilometer, worden allerlei opdrachten gegeven die een link hebben met de kernwaarden van het militaire leven zoals bijvoorbeeld samenwerken, observeren, kracht en moed.
  • Bij de finish krijgen alle kinderen een glaasje fris en een leuk aandenken!
  • De kosten bedragen € 5,- per inschrijving.
  • Schrijf ieder kind apart in en vink bij het inschrijven het vakje ‘kinderspeurtocht’ aan.
  • De speurtocht is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar.
  • Neem voor grote groepen kinderen (meer dan 10) even contact met ons op: info@walk4veterans.nl 
  • Starttijd: tussen 11.00 – 13.00 uur

Zij gingen je voor

Guusje deed mee in de categorie ‘Walker’

Maurits koos voor de categorie ‘Runner’

De 93-jarige mevrouw Singerling maakte deel uit van onze ‘Special Forces’