Veel gestelde vragen

Er zijn  geen controle-posten! Je kunt zelf bijhouden hoeveel kilometer je gewandeld hebt.  Dit kan met een app zoals bijvoorbeeld Strava, maar dat kan ook op papier. We kunnen niet van elke deelnemer de kilometers controleren. Het belangrijkste is dat je lekker in beweging komt en dat we gaan voor dat ene doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onze mooie projecten voor veteranen!

Wil je een profielfoto op je sponsorpagina? Stuur ons dan een digitale afbeelding met de volgende kenmerken:

    • een foto van jezelf of van je team, of een teamlogo;

 

    • jpg-bestandsformaat met beeldverhouding van ongeveer 4x3 (‘liggend’ formaat)

 

    • resolutie tenminste 800x600 pixels of ca. 500kb

 

 

    • plaats je deelnemersnummer in de onderwerpregel. Dus: “Profielfoto deelnemer ###”

 

Wij plaatsen je foto op je sponsorpagina. Hou rekening met een paar dagen verwerkingstijd.

Je kunt 160 tekens gebruiken voor je motivatie-tekst. Heb je moeite om de juiste woorden te vinden? Wij helpen je graag! Mail naar info@hulpvoorhelden.nl

 

Een foutje is snel gemaakt en helemaal geen probleem! Mail naar info@hulpvoorhelden.nl, geef aan wat je wilt veranderen en wij passen het voor je aan.

Kies bij het inschrijven voor 'Groepsdeelname' en selecteer je team. Staat je team er nog niet bij omdat jij de eerste bent? Dan vul je het vak 'Nieuw team aanmaken' in. Het volgende teamlid dat zich in wil schrijven kan nu wel direct jullie team kiezen. Ieder teamlid krijgt zijn of haar eigen sponsorpagina en daarnaast is er een teampagina. Zowel individuele lopers als het team zelf, kunnen gesponsord worden. Het totaal aan donaties (individueel en team), is zichtbaar op de teampagina!