Sponsor Aeronamic

Ons sponsorresultaat:
€ 5.010,00
Onze motivatie om deel te nemen aan deze sponsortocht:

Stichting Hulp voor Helden biedt cruciale ondersteuning aan militairen, veteranen en hun families. Deze stichting zet zich in voor het welzijn van hen die zich dagelijks inzetten onder gevaarlijke omstandigheden, vaak met traumatische ervaringen als gevolg. Door middel van diverse projecten financiert Hulp voor Helden initiatieven die deze helden en hun thuisfront de nodige steun bieden. Wij, bij Aeronamic, dragen graag ons steentje bij aan dit nobele werk.

In september hopen we dat veel van onze medewerkers deelnemen aan lunchwandelingen om de initiatieven van Hulp voor Helden te ondersteunen. Dit evenement, Walk4Veterans, benadrukt het belang van vrijheid en toont onze waardering voor de inzet van militairen, veteranen en hun families. Onze betrokkenheid bij Walk4Veterans onderstreept onze toewijding aan de veiligheid van F-35 vliegers die wereldwijd strijden voor vrede en veiligheid. We willen hiermee niet alleen F-35 vliegers, maar álle militairen erkennen en ondersteunen.

Over Aeronamic:

Sinds 1988 levert Aeronamic geavanceerde oplossingen voor de commerciële- en defensieluchtvaartindustrie. Met 250 professionals, verspreid over vestigingen in Nederland en Roemenië, zijn wij experts in het ontwerpen, produceren, testen en onderhouden van geavanceerde turbomachines en motor-aangedreven systemen. We investeren aanzienlijk in productontwikkeling en boeken belangrijke vooruitgang met onze e-compressor, een cruciale stap richting duurzame luchtvaart.

Onze vestiging op vliegbasis Woensdrecht is volledig operationeel en gecertificeerd voor het F-35 onderhoudsprogramma. De komende 40 jaren voeren wij het onderhoud aan het Power & Thermal Management systeem van minimaal alle Europese F-35 straaljagers uit en werken daarbij nauw samen met de Koninklijke Luchtmacht, het Ministerie van Defensie en LCW. Aeronamic heeft grote ambities op dit gebied en streeft naar wereldwijde service, inclusief de Verenigde Staten, wat verdere groei vereist.

Al ruim 35 jaar dragen wij bij aan veilige en duurzame luchtvaart. Onze betrokkenheid bij initiatieven zoals Walk4Veterans toont onze voortdurende inzet voor de veiligheid en het welzijn van hen die voor vrede en veiligheid zorgen.

Walk4Veterans 2024
Sponsorlijst
Aeronamic heeft nog geen donaties ontvangen, word jij de 1e sponsor?