Sponsor Summa College

Ons sponsorresultaat:
€ 10,00
Onze motivatie om deel te nemen aan deze sponsortocht:

Op 21 juni 2024 nemen wij deel aan VeVa Marcheert!

Wij combineren VeVa Marcheert met nog een ander evenement van ons namelijk Boots on the Ground. Dit evenement is gestart door onze eigen studenten waarbij er aandacht gevraagd wordt voor veteranen. Dit jaar is Boots on the Ground van 17 juni tot en met 21 juni. Dan gaat een kleine groep studenten marcheren van Marche-Les-Dames in België naar school in Eindhoven.

Op vrijdag 21 juni sluiten wij met de overige studenten en personeel aan ergens op de route en lopen we samen terug naar school, zo komen de 2 evenementen samen. Onze route vind je hier.

Summa Veiligheid marcheert weer mee om aandacht te vragen voor veteranen. Ook willen we geld inzamelen om verschillende veteranen projecten te ondersteunen. De studenten marcheren afstanden variërend van 26, 17 of 8 km. Het startpunt van de mars is station Deurne om 07.00 uur. Vanaf hier lopen de fanatiekelingen en sluiten de andere studenten op de route aan richting Eindhoven.
  • Deurne: station 26 km
  • Helmond: station 17 km
  • Neunen: centrum 8 km
Het defilé is om 15.00 uur bij OpNoord, Oude Bosschebaan 11 Eindhoven. Hier worden de lopers binnengehaald door Fanfare Bereden Wapens.
VeVa Marcheert 2024
Sponsorlijst
Datum Naam Sponsorbedrag Bericht
15-05-2024 Tommy € 10,00