Sponsor Koning Willem 1 College

Ons sponsorresultaat:
€ 100,00
Onze motivatie om deel te nemen aan deze sponsortocht:

Op 21 juni nemen wij deel aan VeVa Marcheert. Wij starten om 08.30 uur met een appèl en om 09.00 uur zal de eerste groep beginnen met marcheren. Onze volledige route vind je hier.

Rond 15.00 uur verwachten wij binnen te marcheren bij het eindpunt. Onze Opper Yilmaz zal zelf een woordje doen aan het einde van het evenement, daarnaast zullen vanuit de Veteranenontmoetingspunt de Ouwe Stomp er verschillende sprekers staan bij verschillende monumenten.

Wij doen mee aan het evenement omdat er meerdere voordelen aan zitten. Ten eerste en voornaamste reden vinden wij het heel belangrijk om erkenning te hebben en even stil te staan bij de vele monumenten en gebeurtenissen die allemaal voorgevallen zijn. Daarnaast is het goed voor de studenten om even stil te staan bij de vele veteranen in ons land en wat die allemaal voor ons betekent hebben. Als laatste is het fysiek ook goed voor de studenten om eens zo’n fysieke belasting te hebben van zo’n afstand lopen. Kortom een hele leerzame dag voor de studenten op heel veel verschillende gebieden.

VeVa Marcheert 2024
Sponsorlijst
Datum Naam Sponsorbedrag Bericht
22-05-2024 Veteranen Ontmoetings Centrum Den Bosch-Brabant Noord € 100,00 Wij wensen de lopers veel plezier en we gaan jullie zien bij de monumenten en bij on Veteranen Ontmoetings Centrum 🫡