Sponsor Gilde opleidingen

Ons sponsorresultaat:
€ 63,00
Onze motivatie om deel te nemen aan deze sponsortocht:

Dit jaar gaan wij weer een mooie uitdaging aan. Op 28 mei starten we met een rondleiding in Bronbeek en gaan we in gesprek met veteranen van dit te huis. Hier willen wij kennis op doen, besef creëren en vragen stellen.

Op 26 juni tot en met 28 juni hebben wij onze VeVa Marcheert 2024:

  • Op 26 juni starten wij vroeg in Margraten op de Amerikaanse begraafplaats. Via verschillende grensverleggende activiteiten zullen we verschillende monumenten en bijzondere locaties aandoen. In totaal wordt er ruim 80KM gelopen waar van 60km in de Zuid-Limburgse heuvels rond Valkenburg en 20km in de Noorse bergen.
  • Op 27 juni zal er een kranslegging in het centrum van Valkenburg bij het Anjerperkje plaatsvinden rond 16:30 uur. Hierbij zal de stichting Veteranen vereniging Valkenburg aan de Geul ons ondersteunen.
  • Op 28 juni starten we met het defilé rond 13:45 en komen we rond 14:00 uur aan op de markt in Roermond, hier zal de burgemeester ons toe spreken.

Deze dagen is ons doel om meer waardering en besef van de daden van onze veteranen te creëren voor studenten maar ook voor de rest van Nederland. Met de grensverleggende activiteiten hopen we de daden van veteraan tastbaar te maken, en worden er misschien nog wat grenzen van studenten verlegd.  Hiernaast hopen we natuurlijk ook geld op te halen voor stichting hulp voor helden.

VeVa Marcheert 2024
Sponsorlijst
Datum Naam Sponsorbedrag Bericht
22-05-2024 Enthousiaste sponsor € 5,00 Zet hem op, hard werken hard ontspannen!