Deelnemersinfo

VRIJ OM TE GAAN!

Hoe doe je mee?

1. Klik op de groene knop ‘inschrijven’.

2. Vul je gegevens in en maak één of meerdere keuzes uit de volgende opties:

Actief in eigen omgeving – tussen 26 juni en 11 september

Kort of lang, snel of langzaam, alleen of met anderen, in je eigen straat of elders.

  • Geef aan of je alleen of samen met anderen* wilt meedoen.
  • Ga als Walker: als je gewoon lekker wilt wandelen.
  • Ga als Runner: als je wilt hardlopen.
  • Ga als Special Forces: als je een speciale, zelfbedachte, uitdaging wilt aangaan.

Tip: bekijk de routes die wij speciaal voor de Walk4Veterans deelnemers hebben geselecteerd.
* wil je als team meedoen? Schrijf dan alle teamleden individueel in. De eerste die zich inschrijft maakt een nieuw team aan en geeft dit team een door jullie bedachte naam. De andere leden van het team kunnen bij inschrijving vervolgens het juiste team kiezen.

Actief in Doorn – op 10 september

Tezamen met alle andere deelnemers wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, met start en finish bij het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg te Doorn. Er wordt gezorgd voor militaire beleving en voor de 10 en 20 km. lopers is er een rustpunt met versnaperingen. Bij de start is er voor iedere deelnemer  een gratis kopje koffie of thee. Het adres is  Korte Molenweg 3, 3941 PW Doorn.

  • Doorn – 5 km (start tussen 11.00 – 13.00 uur)
  • Doorn – 10 km (start tussen 10.00 – 11.00 uur)
  • Doorn – 20 km (start tussen 09.00 – 10.00 uur)

Weet je nu nog niet of je in Doorn mee wilt doen? Geen probleem, want later kan je je hier ook nog voor aanmelden. Je hoeft je dan niet opnieuw in te schrijven. Stuur een mail naar info@walk4veterans.nl en geef aan met hoeveel personen je komt en hoeveel kilometer je wilt meelopen.

3. Vertel ons en je toekomstige sponsoren waarom je meedoet. Doe je het uit respect voor een familielid, een                    vriend, een collega? Of voor al die andere helden die zich inzetten voor onze vrijheid? Vertel jouw verhaal en zet            daarmee anderen aan om je te steunen. Als je wilt kun je je profiel compleet maken met een foto. Mail deze                  naar info@walk4Veterans.nl en wij voegen die toe aan je sponsorpagina. 

4. Klik op de knop ‘inschrijven’. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- en telt gelijk als startdonatie.

Laat je sponsoren
Nu je inschrijving compleet is kun je beginnen met het zoeken van sponoren. Breng je activiteit onder de aandacht van vrienden en familie. En vraag ze een donatie te doen voor jouw inzet. Dat kan heel eenvoudig, gewoon via deze website. Kijk op onze toolkit pagina hoe je dit doet!

iDeal