DataExpert loopt mee voor veteranen

Vanaf 26 juni tot en met 11 september a.s. lopen de medewerkers van DataExpert elke dag een stuk voor de veteranen. DataExpert is al meer dan 30 jaar partner van Defensie. Of het nu gaat om Digital Forensics, Data Analytics, Cyber Security of trainingen, we hebben regelmatig contact en denken mee over hoe we de werkzaamheden middels technologie, trainingen en consultancy eenvoudiger maken voor Defensie.

We zien dan ook hoe belangrijk het is dat militairen en veteranen bij thuiskomst goede begeleiding en hulp krijgen.

“Door de intensieve samenwerking met verschillende onderdelen binnen Defensie horen we regelmatig verhalen over de uitdagende werkzaamheden en de impact die deze werkzaamheden hebben op militairen en hun families. We zien dan ook hoe belangrijk het is dat militairen en veteranen bij thuiskomst goede begeleiding en hulp krijgen. Daarom zijn we blij dat we middels het sponseren van het initiatief Walk4Veterans hieraan bij kunnen dragen en hiervoor aandacht kunnen vragen binnen ons netwerk.” aldus Robbert Bakker, CEO van DataExpert.

DataExpert zet zich al meer dan 30 jaar in om het werk van militairen met onze oplossingen te vereenvoudigen. Nu lopen we mee voor het welzijn van veteranen! Klik hier voor de website van DataExpert