Battle4Freedom

Op 5 mei vieren we de vrijheid! Want vrijheid is niet vanzelfsprekend en het is belangrijk om je dat te blijven realiseren. Voor onze vrijheid werd én wordt nog steeds bloed, zweet en tranen gegeven. Op het land, in de lucht en over water. Soms heel langzaam, stil en onzichtbaar. Soms supersnel en met oorverdovend lawaai. De ene keer alleen. De andere keer in een groep of in militaire colonnes. Met de Battle4Freedom sta jij stil bij de strijd die voor onze vrijheid is geleverd. 

 “Hun strijd, onze vrijheid, jouw steun!”


BATTLE – vrije invulling

Bestel je eigen Battle4Freedom T-shirt en voer je eigen BATTLE wanneer het jou uitkomt. Alleen of samen met vrienden! Wandel een speciale vrijheidsroute, start een ‘sit-in’ op je favoriete terras of loop een buggy estafette door de straten in jouw buurt. Alles kan, want we leven in vrijheid!

 1. Schrijf je in via deze website: Inschrijven = T-shirt bestellen
 2. Per inschrijving betaal je 25,- euro en ontvang één T-shirt op het aangegeven adres *
 3. Trek op 5 mei je T-shirt aan, BATTLE en laat zoveel mogelijk mensen weten waarom je dit doet

De QR-code op de mouw gaat rechtstreeks naar de sponsorpagina. Al het geld dat jouw BATTLE oplevert (ook de opbrengst van de T-shirts) gaat rechtstreeks naar projecten van Hulp voor Helden!


BATTLE – Zevenhuizen

Op 5 mei heeft de gezamenlijke Battle4Freedom plaatsgevonden in Zevenhuizen. Een prachtig evenement van ‘Meet the Marines’. Deze oud-mariniers hebben daarmee  de aandacht voor onze vrijheid weer extra onder de aandacht gebracht. Ga voor meer info rechtstreeks naar de website van Battle4Freedom.

Inschrijving is gesloten!

 • Naam: Abel De Groot
  Nummer: 1311
  Opbrengst: € 50,00
 • Naam: Jeannette Elevelt
  Nummer: 1285
  Opbrengst: € 25,00
 • Naam: Frans Leijtens
  Nummer: 1346
  Opbrengst: € 25,00
 • Naam: Wim Hamelink
  Nummer: 1132
  Opbrengst: € 25,00
 • Er zijn nog geen teams aangemeld.