Carbage Helden Run

‘t Thuisfront

Je kent het wel, dat je een avond met vrienden bij elkaar zit en herinneringen ophaalt aan vroeger. In ons geval herinneringen aan een tijd die we doorbrachten bij Defensie op een of andere manier, als militair of als thuisfront. De ene herinnering is beter dan de andere. Ook nu nog zijn wij op een of andere manier gelieerd aan Defensie, bijvoorbeeld door ons vrijwilligerswerk bij DMRC. Een club roeiers die roeit met buddy’s en voor buddy’s. Voor het o zo belangrijke thuisfront is er weinig. Daarom kwamen wij met het idee om met onze deelname aan de Carbage Run 2022 Oostblok geld in te zamelen voor activiteiten voor ‘t Thuisfront. Voor hen die ervoor zorgen dat het thuis doordraait en de militair zijn werk kan doen.

 

Wat gaan we doen:

Van 4 juli tot en met 8 juli 2022 nemen wij deel aan de Carbage Run 2022 met als doel geld inzamelen voor het thuisfront.

De Carbage Run gaat niet om tijd of snelheid. Je gaat met je team in een auto die niet ouder is dan 1999 en de dagwaarde niet hoger is dan 500 euro een tocht maken door Europa. In dit geval door het Oostblok. Onderweg krijg je uitdagende en gekke opdrachten die ervoor zorgen dat je in vreemde situaties terecht komt. De uitdaging zit dan ook niet in tijd en snelheid maar in het oplossen van deze opdrachten. Uiteraard is het de bedoeling dat de auto gepimpt is en dat je daar je creativiteit op loslaat. Dat hebben we gedaan. We gaan als zebra door het Reuzengebergte, de Karpaten en het Tatragebergte. Een avontuur dus.

 

Wij zijn wij:

Wij zijn het team; “daar komen we later nog op terug’.” Bestaande uit Diana, Irma, Ellen en Petra. Samen gaan wij deze uitdaging aan. Tijdens deze trip houden wij jullie uiteraard op de hoogte van onze belevenissen en delen onze avonturen. Met als doel dat er een mooie activiteit gerealiseerd kan worden voor het thuisfront. Jullie kunnen ons hierbij helpen, door de actiepagina te delen op je social media.

Op de foto van links naar rechts: Ellen, Irma, Diana, Petra

Inschrijving is gesloten!

 • Naam: Irma - Carbage Run
  Nummer: 1541
  Opbrengst: € 608,30
 • Naam: Petra - Carbage Run
  Nummer: 1540
  Opbrengst: € 381,70
 • Naam: Diana - Carbage Run
  Nummer: 1542
  Opbrengst: € 128,30
 • Naam: Ellen - Carbage Run
  Nummer: 1543
  Opbrengst: € 114,95
 • Teamnaam: De Carbage Run dames
  Type: Team
  Deelnemers: 4
  Opbrengst: € 1.665,00