Sponsor ROC Friese Poort - Emmeloord

Ons sponsorresultaat:
€ 0,00
Onze motivatie om deel te nemen aan deze sponsortocht:
Uiteraard lopen wij op 21 juni. Wij verzamelen op 07:30 bij ons schoolgebouw en gaan om circa 8:15 verplaatsen vanuit onze locatie richting het oorlogsmonument/kerkje aan de zee op Urk.
Om 11:45 zal daar de officiële plechtigheid gaan plaatsvinden. Uiteraard lopen onze studenten bij binnenkomst te Urk al in de eerste rust en zullen de studenten worden afgemarcheerd naar de eerdergenoemde locatie. Twee studenten zullen een krans gaan leggen en alvorens zullen wij het taptoe signaal laten horen en twee minuten stilte in acht nemen.
Op dit moment hebben wij de uitnodiging eruit (net als vorig jaar) richting het college van B&W te Urk. Wij hopen de burgermeester (waarnemend) te krijgen als spreker. Anders zal het de wethouder Foppen weer worden.
Wij doen mee omdat het voor onze studenten (maar ook voor ouders/verzorger) waarde(n)vol is. Zeker met oog op hun beroepskeuze. Zij dragen straks hun steentje bij aan het handhaven van vrijheid, vrede en veiligheid. Niet iedereen komt hier ongeschonden uit, maar loopt blijvend psychisch en/of lichamelijk letsel op. Daar moeten wij met elkaar bij stil (blijven) staan en daarom stimuleren wij ook deze actie om zo geldelijke middelen binnen te halen om deze doelgroep te kunnen faciliteren.
Teven staan wij stil bij hen die voor onze vrijheid het hoogste offer hebben gebracht. Opdat wij niet vergeten!
VeVa Marcheert 2024
Sponsorlijst
ROC Friese Poort - Emmeloord heeft nog geen donaties ontvangen, word jij de 1e sponsor?